Balassi Kiadó

Sorozatok

Hírlevél

Nyelv, kultúra

Olasz Német Kínai

Honlapunk kettős célt szolgál. Egyrészt meg szeretnénk Önt ismertetni kiadónkkal, legfőképpen pedig – hiszen egy kiadót leginkább ez jellemez – kiadványainkkal. Másrészt természetesen örülünk, ha vásárol könyveinkből. Lehet tehát csak böngészni, és lehet vásárolni. A kettős cél érdekében minden (szinte minden...) 1992-óta megjelent könyvünk megtalálható az adatbázisban; ha Ön hiába kattintgat a "megrendelem" gombra (amelynek ilyenkor a színe is más, s megjelenik a "nincs raktáron" felirat), a könyv már elfogyott. Már elfogyott – nálunk, de van rá esély, hogy más boltokban vagy antikváriumokban még hozzájuthat. 


KERESÉS

1. A keresőbe beírja azt, amit a könyvről tud (szerző és/vagy cím, közreműködők stb.)

2. A "kategóriák" fastruktúra szerint sorolja be a könyveket, a könyv jellegétől függően akár több kategóriába is. Ha Önt pl. a művelődéstörténet érdekli, a "művelődéstörténet"-re kattintva nemcsak azokat a könyveket fogja látni, amelyeknek a címében a kifejezés előfordul, hanem minden olyan könyvet, amelynek jellemzője a művelődéstörténeti megközelítés, holott elsődlegesen pl. vallástörténeti, irodalomtörténeti vonatkozású.

4. Ha Ön egy adott szerző könyveit keresi, érdemes a "Szerzők" lenyíló ablakra kattintani. Ha a "Szerzők" címre kattint, a szerzőinkről tájékozódhat.

3. Ha Ön egy adott sorozat valamelyik kötetét keresi, a "Sorozatok" lenyíló ablakban tájékozódhat.


VÁSÁRLÁS

A vásárláshoz be kell jelentkezni (regisztrálni).


VÁSÁRLÁS – REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL


Semmi akadálya, Ön megőrizheti inkognitóját. Küldjön egy e-mailt ügyfélszolgálatunknak (ugyfelszolgalat@balassikiado.hu), amelyben leírja rendelését, a kért kézbesítési módot stb. Munkatársunk fel fogja Önnel venni a a kapcsolatot, s Ön hozzájuthat az igényelt kiadványhoz. Ebben az esetben azonban a könyv fogyasztói árából csak 10 % engedményt tudunk adni.

 

TOPLISTA

A lista semmilyen módon nem manipulált, a program hozza létre, s kizárólag azt mutatja (tehát nem az általános keresettséget), hogy honlapunkról melyik könyvből vették a legtöbbet.

 


FőoldalFőoldal

Advertising

Kosár  

(üres)

A szállítás 10.000 Ft fölötti rendelés esetén INGYENES!


Facebook


A legjobb független könyvesboltok itt!


BIBLIOGRÁFIA


KATALÓGUS – 2011.


KATALÓGUS – 2012.


 


Látogatók 2011. március 3-a óta:


free counters

TÁMOP-4.1.2.-08/2/A/KMR-2009-0041

 

 

Tárhelyszolgáltató: 
Webonic Kft.,
8000 Székesfehérvár,
Budai út 14.
e-mail: support@webonic.hu
honlapwww.webonic.hu
Telefonszám: +36-22-78-76-74

 

Futárszolgálat: 
Csomagpiac Kft., 
2100 Gödöllő,
Németh László u. 1/b.
Adószám: 14864021-2-13 
tel.: +36 70 94 94 530
e-mail: 
info@csomagpiac.hu