Balassi Könyvesbolt - Webáruház

Balassi Könyvesbolt - Webáruház

Pozsonyi út 46. Fszt. 1.
1133 Budapest
Magyarország
Hétfő
  • Zárva
Kedd
  • 10.00 - 18.00
Szerda
  • 10.00 - 18.00
Csütörtök
  • 10.00 - 18.00
Péntek
  • Zárva
Szombat
  • Zárva
Vasárnap
  • Zárva

NYITVATARTÁS

keddtől csütörtökig, 10–18 óráig

Az ettől alkalmanként eltérő nyitvatartási időt – pl. ünnepi munkarend, szabadságok miatti zárva tartás – a HÍREK, INFORMÁCIÓK rovatban tesszük közzé.

Boltvezető: SZÉKELY JUDIT

Bolti eladó: LÁSZLÓ KLÁRA

Telefon: +36 1 336 1080

E-mail: balassikonyvesbolt@t-online.hu

A Balassi Könyvesbolt a Kiadó könyveinek legnagyobb választékát kínálja a legnagyobb kedvezménnyel.

A kedvezmény akár helyben vásárlás, akár megrendelés esetén 30%

Könyveinket megvásárolhatja a helyszínen, fizethet készpénzzel vagy kártyával.

Ettől eltérő a BALASSI ANTIKVÁRIUM aktuális készlete, mert itt olyan könyveink rendelhetők meg, amelyek bár régen elfogytak, de pl. visszáruból előkerül egy-két példány, ezek állapotuktól és megjelenési idejüktől függően egyedi árat kapnak.

A MEGRENDELÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁGI MEGRENDELŐINKRE ÉRVÉNYESEK.

Könyveink külföldre szállítását is vállaljuk, de kérjük, megrendelésüket e-mail vagy levél formájában küldjék el. Válaszunkban elküldjük árajánlatunkat, amely tartalmazza a könyv árán kívül a tényleges szállítási költséget, amelynek alapján eldönthetik, megrendelésüket megerősítik-e.

RENDELÉS, SZÁLLÍTÁS, FIZETÉSI MÓDOK

Ha honlapunkról először rendel, regisztrálnia kell, annak megfelelően, hogy magánszemélyként vagy cég részére rendeli a könyveket. Mindkét esetben valamennyi kért adatot, így a mobilja telefonszámát is meg kell adni.

Az adószám megadására azért van szükség, mert a cégek részére 2020. június 1-től csak az adószám ismeretében tudunk számlát kiállítani.

Ezt a műveletet a REGISZTRÁCIÓ panelen végezheti el.

A MEGRENDELŐ FIÓKJA

Az Ön személyére és megrendeléseire vonatkozó információkat itt tekintheti meg, módosíthatja.

Ha a könyvet személyes átvételre rendeli, az értesítésünket követően érte jöhet, és ugyancsak fizethet készpénzzel vagy kártyával.

Az előre utalással megrendelt könyvet az összeg számlánkra érkezését követően futárral küldjük el. Ahhoz, hogy a futár átvegye a könyveket, kérjük, adatait pontosan rögzítse a regisztrációnál, mert bármelyik szükséges adat hiányában a futárszolgálat nem tudja teljesíteni rendelésünket.

A szállítási költséget minimum 15 000.– Ft-ot meghaladó vásárlási összeg esetén a Kiadó átvállalja.

Megrendeléséről minden esetben visszaigazolást küldünk.

A személyes átvételre rendelt és a helyszínen fizetendő könyveket 14 munkanapig őrizzük, ettől eltérni akkor lehetséges, ha levélben más időintervallumban állapodik meg a Könyvesbolttal.

INTÉZMÉNYEK számára – gazdasági szabályzataikra tekintettel – lehetőséget biztosítunk arra, hogy megállapodás szerint eltérjünk a szokásos fizetési módoktól.

Számlaszámunk: K&H Bank Zrt. 10402166-40715849-70070000

Utánvétel esetén szállítótól függően lehet bankkártyával vagy készpénzzel fizetni.

Minden más esetben lehetőség van kártyával is fizetni, ebben az esetben a fizetési módnál a honlapon a bolt adatai alatt lévő, külön feltüntetett panelnek megfelelő fizetési módot válassza!

A szállításért (határidők stb.) a szállító cég vállal felelősséget. A csomagok útját követni tudjuk, tehát észleljük, mikor vették át a csomagot.

REKLAMÁCIÓ

Bármely ügyben keresse telefonon vagy e-mailben a Könyvesboltot.

SZAVATOSSÁG

A megrendelt termékekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztasson bennünket a balassikonyvesbolt@t-online.hu címen.

Ha esetleg nyomdahibás könyvet kap kézhez, a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: elsősorban kicseréljük a könyvet, ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy elállhat a megrendeléstől, és kérheti a termékért kifizetett összeg visszatérítését. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) a Balassi Kiadót terhelik.

ELÁLLÁS JOGA

Ön a csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül a vásárlástól – figyelemmel a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5. §-ára – indoklás nélkül elállhat. A sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes) kiadványt a megrendelő nevével, saját költségén küldje vissza a Balassi Könyvesbolt címére, és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a kiszállított termék(ek) vételárát. (A szállítási költséget nem térítjük vissza.)

Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőség.

ADATVÉDELEM

Az adatvédelemre vonatkozó információkat a honlap erre vonatkozó külön rovatában tesszük közzé.

VISSZA A FŐOLDALRA!