Honlapunk kettős célt szolgál. Egyrészt szeretnénk Önt megismertetni kiadónkkal, legfőképpen pedig – hiszen egy kiadót leginkább ez jellemez – könyveinkkel. Másrészt természetesen örülünk, ha vásárol is könyveinkből. Lehet tehát csak böngészni, és lehet vásárolni, rendelni.

 Az adatbázisban minden 1992-óta megjelent könyvünk megtalálható. A könyvek közül természetesen már sok elfogyott, ezek sajnos nem rendelhetők, többségükben utánnyomásra sincs lehetőség, de elképzelhető, hogy az antikváriumokban még fellelhető egy-egy példány.

A könyvek menüsorában található új rovatunk, a BALASSI ANTIKVÁRIUM, itt azokat a régi, a kereskedelemben már nem kapható könyveinket kínáljuk egyedi áron, amelyekből egy-két példány pl. visszáruból előkerül, esetleg kissé sérült állapotban.  Érdemes gyakran nézegetni, mert a készlet gyorsan változik.

Ha egy-egy könyvből utánnyomás készül, azt az új könyvek listáján találhatják meg.

KERESÉS

1. A keresőbe írja be azt, amit a könyvről tud (szerző és/vagy cím, közreműködők stb.)

2. A „kategóriák” fastruktúra szerint sorolja be a könyveket, a könyv jellegétől függően akár több kategóriába is. Ha Önt pl. a művelődéstörténet érdekli, a „művelődéstörténet”-re kattintva nemcsak azokat a könyveket fogja látni, amelyeknek a címében a kifejezés előfordul, hanem minden olyan könyvet, amelynek jellemzője a művelődéstörténeti megközelítés, holott elsődlegesen pl. vallástörténeti, irodalomtörténeti vonatkozású.

4. Ha Ön egy adott szerző könyveit keresi, érdemes a „Szerzők” lenyíló ablakra kattintani. Ha Ön egy adott sorozat valamelyik kötetét keresi, a „Sorozatok” lenyíló ablakban tájékozódhat.

 

VÁSÁRLÁS, RENDELÉS

Az ezzel kapcsolatos részletes információkat a Balassi Könyvesbolt címszó alatt tekintheti meg.

FORGALOMBAN LÉVŐ KÖNYVEINK SZAKBOLTUNKBAN A BALASSI KÖNYVESBOLTBAN MEGVÁSÁROLHATÓK, ILLETVE MEGRENDELHETŐK 30%-OS KEDVEZMÉNNYEL, KIVÉVE A BALASSI ANTIKVÁRIUM.

A rendeléshez be kell jelentkezni (regisztrálni) akár személyesen kívánja átvenni a könyvet, akár futárral szeretné címére szállíttatni.

HA RENDELÉSE MEGHALADJA A 15 000,- FORINTOT, A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET A KIADÓ ÁTVÁLLALJA.

A Kiadó a kedvezményeket csak magyarországi vásárlói részére tudja biztosítani.

Külföldi megrendelők részére is vállalunk szállítást, de megrendelésük alapján előzetes árajánlatot adunk e-mailben a könyv és a szállítás, illetve a bankköltségek figyelembevételével, amelynek alapján eldönthetik, hogy a közölt áron fenntartják-e megrendelésüket.